Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

IDAG HAR VI VARIT GIFTA I ETT ÅR!

Grattis till oss! Och ett stort grattis till mig som lyckades fånga det vackraste hjärtat i universum. Jag lever och dör för dig och älskar dig mer för varje dag som går. Min bästa vän, min älskare, mitt hjärta, min själ, min andra hälft, min make och mitt allt. Tackar gudarna varje dag för att jag får vara en del av ditt liv och ännu mer för att jag får uppleva en sådan stark, ärlig och äkta kärlek. En ovillkorlig kärlek utan gränser. En kärlek som inte går att sätta ord på och som alltid, alltid kommer brinna starkt. Jag är lyckligast i världen och ser fram emot varje sekund jag ska få spendera med dig. Livet är kort men det spelar ingen roll – jag spenderar hellre en dag med dig än ett liv med någon annan. Föralltid, genom allt och med hela hjärtat. VI.

Tiden går fort när man har roligt och jag blickar tillbaka på vårt förflutna med lyckorus samtidigt som jag njuter av nuet och drömmer om livet ihop med dig i framtiden. Tack för att du gör mig till världens lyckligaste och att bli din är det bästa som någonsin hänt mig. Genom allt tills vi blir gamla och grå, jag älskar dig tills döden skiljer oss åt.

 

 

 

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish