Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Urringningen säger allt?

Denna bilden cirkulerar lite överallt och efter att ha fått se den för 1000e gången så kände jag att jag ville lufta lite tankar. Vad känner ni kring denna? I mitt fall stämmer den inte alls och jag går mer än gärna runt i djupa urringningar då jag tycker att det är snyggt och då jag gärna bär kläder som framhäver mina bröst. Om man skulle döma mig efter denna tabell så skulle jag med andra ord vara supersingel, haha. Jag tycker att det sexigaste som finns på en tjej är ett par stora, runda bröst som gärna är lite upptryckta av en snygg BH också – men det är ju en smaksak! Har faktiskt fått en del frågor kring detta då jag inte har några problem att visa mycket hud. Vad tycker F om detta osvosv? Här var mitt svar på den frågan i min senaste frågestund: 

”Jag älskar min kropp och tycker om att visa upp den så urringat och tighta kläder har jag haft enda sedan jag var typ 14 år (ja, tyvärr). F är van och han vet att jag är så och alltid kommer att vara så och det var ju också den tjejen han föll för från start. Han tycker bara att det är ”nice” och ”dö-sexigt” som han själv säger och han är stolt att gå bredvid sin snygga fru, haha 😉 Förstår hur ni menar och alla par är ju olika och känner olika. Vi är inte så iallafall och är väldigt öppna med att visa hud och kroppsdelar (fan vad äckligt det lät, hehe). Jag respekterar alla som väljer att inte ”visa sig” när dom är i en relation och kan också förstå varför men vi har aldrig haft sådana känslor kring det! Det är så bra att man kan hitta någon man delar åsikter med, allt blir så mycket lättare då!”

Vad tycker ni kring detta? Jag respekterar ALLAS åsikter när det kommer till denna fråga. Alla är ju så himla olika och vissa är helt emot att visa hud när man är i en relation medan andra tycker att hud och kropp är minst lika okej att visa då som när man är singel. Denna bild är också rätt vanlig och jag håller inte med den heller. Var exakt som du vill ”for the world”, oavsett om det innebär att gå runt topless eller ha på sig en strikt skjorta. ”Him” kommer att älska dig precis som du är och kom ihåg att aldrig ändra dig för någon! Är DU en urringadtjej med sillisar som du gärna vill flasha så GO FOR IT! Har du hellre polokrage så GO FOR IT lika mycket. Vi är alla lika vackra oavsett.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish