Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Nytt hår hos bästa Emelie

Igår fick jag äntligen bli fin igen hos bästa Emelie. Vi fixade både fransar och hår på mig och jag är mer än nöjd! Fransarna kommer det ett eget inlägg om nästa vecka så håll uktik då om ni vill ha flirtiga fransar på stranden nu i sommar eller bara läsa mer om fransförlängning och allt som hör till. Innan jag kom till salongen så hade jag svart hår med lite slingor i (som vi gjorde första gången hon fixade mitt hår). Slingorna var lite rödaktiga och det vi gjorde nu var massor med nya slingor och en uppljusning av håret så att slingorna gick i en mer beige/brun nyanss. Blev riktigt fräscht och fint och jag kunde inte ha varit mer nöjd! 

MITT HÅR FÖRE: (det vita ni ser i topparna är målarfärg efter att jag målade om taket i badrummet, haha)

MITT HÅR UNDER TIDEN: (FÄRGAT)

 

MITT HÅR EFTER:

 

Känner mig som en prinsessa i mitt nya svall! Emelie är verkligen världens bästa frisör och vet exakt hur jag vill ha det! Sen är hon extremt lyhörd och bryr sig mycket om vad man vill och hur man önskar att få sitt hår. Det tycker jag är så skönt då många frisörer klipper av en decimeter när man ber om en centimeter! När det kommer till fransar och fransförlängning så är jag själv utbildad fransteknolog och väldigt noga med vem jag går till. Jag har fått mina fransar förstörda i Umeå två gånger på olika salonger och här i Göteborg har jag fått ögonen ihoplimmade. Emelie är JÄTTEnoga och fransarna blir perfekt separerade och vackra. Men mer om det i början av nästa vecka! Humor, glädje och värme är iallafall också något hon delar med sig av och varmare och góare människa får man leta efter länge! Är så glad att vi hittade varandra! Snart är det dags för en fikadate för vår del! =)

Om ni är sugna på att få fint hår (eller fina fransar för den delen) så tycker jag verkligen att ni ska besöka Emelie. Salongen är supermysig och ligger en halvtimme utanför Göteborg i Stenungsund. Jag tog mig enkelt dit med tåg och det gick riktigt snabb! När F sedan skjutsade hem mig så var vi hemma på runt 25 minuter. Klipp och färg kostar från 980:- och det är riktigt, riktigt BILLIGT – särskilt om man jämför med hur höga priserna är i centrala Göteborg och runtomkring. Man kan verkligen spara en hel del på att åka en bit utanför. Tågen och bussarna går väldigt ofta så det är som sagt lätt att ta sig dit. Ni kan ringa till salongen och boka tid hos henne på 0303-80190. Mer information om kontakt och priser hittar ni HÄR. Vill ni kika in på hennes blogg eller instagram för mer bilder så kan ni kolla in HÄR och HÄR.

 

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish