Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ändring i bloggen och godnatt

Den första augusti kommer det att ske lite ändringar med min blogg osv. Exakt vad tänker jag inte gå ut med ännu men jag kommer såklart berätta allt så småningom. Allt är inte solklart ännu så mer info senare! Det jag tänkte komma till är att ni som följer min blogg via for.me ska lägga till mig på bloglovin istället HÄR och gärna ni andra också! Så missar ni inget viktigt! 

Idag har jag varit hos bästa Emelie och fixat hår och fransar. Vi blekte upp mitt hår ännu ett snäpp så nu skiftar det i olika brons/beiga nyanser. Så fint! Sen lockade hon mitt hår också så att det verkligen känns som ett prinsesshår. Är helt kär! Bilder och information kommer imorgon. Ni hittar Emelies blogg HÄR och instagram HÄR. Hon är så duktig! Efter besöket hämtade F mig och sen åkte vi hem och åt middag. Sen har vi bara legat i sängen och lyssnat på musik på youtube och pratat gamla minnen. Bjuder på två bilder från sista promenaden för ikväll med vovvarna. Där ser ni lite av mitt nya hår och annars finns en bättre bild på min instagram @gabriellajoss. Sov gott fina ni så hörs vi mer imorgon! Kramis!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish