Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Städa, städa

Hej på er! 

Hoppas allt är bra med er!? =) Idag har jag sprungit runt som en tok här hemma. Dammmsugit, städat, torkat och ordnat. Hoppas att det håller i sig ett tag nu. Dock så känns det aldrig rent med grå plastmatta på golven hur mycket man än skrubbar den, fy! Tur att golvet redan är lagt i sovrummet iallafall så att man kan ”fly” dit när det känns för skabbigt att vara i något annat rum. Igår var vi även på Ikea en sväng till och köpte samma golv till köket samt lite gardinstänger till rummen. Hoppas att det ska bli fint. Gardinerna i sovrummet är redan uppe och det blev jättebra! Dom är vita och ganska transparanta. Ska visa bilder sen! Enda problemet är att dom är SÅ LÅNGA! Vad gör man?! Någon som har erfarenhet och lyckades fixa till det på något vis så att det såg någorlunda bra ut? Let me know i så fall, haha!

Igår fick vi förresten hem ett nytt badrumsskåp som nu sitter uppe i stora badrummet. Blev superfint och passar bra med det vita kaklet bakom! Hoppas på att vi blir klara med badrummen så snabbt som möjligt. Lite färg ska upp på väggarna, taket ska målas, duschdraperier och mattor ska inhandlas. Nya toarullehållare ska på plats och fina tvålpumpar och tandborsthållare ska in. Det är så mycket som ska göras så jag blir tokig! För närvarande har vi två rum, ett vardagsrum, två toaletter och två hallar kvar att måla tak och väggar samt lägga golv i – för att inte tala om all inredning som ska in! Fy! Blir hur stressad som helst när jag tänker på det. Lägenheten är så stor och vi är inte alls vana att det finns så mycket att göra. Denna är lite under 100kvm medan vår förra var 59kvm. Så ja, det blir en ganska stor omväxling för oss. Men jag älskar planlösningen och allt. Kommer bli superfint när den är helt iordning och vi har bott in oss lite. 

Annars så myste vi på igår kväll med kakor, frukt och film. Fick en arg kommentar här på bloggen igår om att jag äter något varje kväll. Ja, vi äter gott i princip varje kväll och har räknat ut att vi småhandlar för runt 200:- per kväll. Vi är galna! Men det är värt det för oss och vi känner att vi får det där extra mysiga i vardagen. Vem vet, man kanske dör imorgon. Jag vill känna att vi har det bra och slappna av om kvällarna och för oss båda så känns det bäst med gottis och film eller långa samtal då. Ibland har vi massagekvällar eller tar långa bad ihop. Det händer också att vi promenerar om kvällarna – men ja, oftast landar vi där på ICA framför frukthyllorna ändå för att sedan se en bra film i varandras armar. För mig är det vardagslyx på hög nivå! Och då längtar jag till kvällarna varje dag och behöver aldrig känna att dagarna är jobbiga! Vad gör ni på kvällarna? Är vi dom enda gottisätande mysgalningarna eller? 😉 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish