Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Korvstroganoff

Gjorde supergod och enkel korvstroganoff till middag igår! Vi använde korv från Fry´s family men det finns även falukorv hos bland annat Quorn och Hälsans kök som du kan använda. Denna korv är helt vegansk men både smakar och känns som döda djur i konsistensen så jag och F kommer ALDRIG att köpa den igen då det känns tillräckligt obehagligt att äta något som KÄNNS som ett dött djur, haha. Vi fick hämta förpackningen flera gånger och dubbelkolla att det faktiskt var veganskt! Så likt är det!

Korvstroganoffen i sig blev iallafall jättegod och jag började med att tina korven (den säljs fryst) och skära den i bitar. Stekte i olivolja tills bitarna hade fått lite yta och sedan hällde jag över krossade tomater med basilikasmak (lite mer än en halv förpackning), två matskedar ketchup och lite ajvar. Saltade, pepprade och i med lite oregano och sedan tillsatte jag vatten och iFraich från Oatly. Serverade med ris. Klart!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish