Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dagens fråga

Hej fina du! Måste först bara säga att du är min nya favoritbloggerska, din blogg är alltid den första och sista jag kollar på morgonen/kvällen :* Jag har en fråga som inte alls hör till inlägget, men vad hade du tyckt om Fjodor åkte utomlands med ett gäng killkompisar, hade det vart okej för dig? Nu vet jag ju att han inte har överdrivet många kompisar men om han hade det? 🙂 Massa kramar!

Hej! Åh vad roligt! =) Blir hur glad som helst verkligen! Så kul! TACK snälla du! <3 Jag kan börja med att berätta att vi aldrig har varit utomlands ihop men att vi har pratat om att åka på en sen smekmånad nu till vintern om jobb och ekonomi tillåter. Så hade han haft lust att åka med vänner NU och lägga pengar på det så skulle jag nog bli liiiite fundersam och ledsen med tanke på att vi borde prioritera en resa till oss först för våra gemensamma pengar då vi har pratat mycket om det. Nu skulle han aldrig få för sig att åka utomlands med ett gäng killar helt plötsligt men du förstår hur jag menar! 😉 Hur som helst! Jag skulle absolut inte ha något emot det då han har väldigt fina vänner. Dom skulle dock aldrig vilja åka utomlands ihop så jag har svårt att sätta mig in i situationen, haha.

Jag och F är lite som pensionärer. Ska vi åka någonstans så ska vi åka tillsammans! Vi har varit på var sin studentresa till Barcelona med våra klasser åren efter varandra men det var inget som någon av oss uppskattade sådär supermycket. Det enda man kan göra utomlands med ett stort gäng människor är ju liksom sola.. och supa? Så efter ett par dagar av alkohol och strippklubbar så slutade vi ändå upp i telefonen med varandra och bara pratade och pratade, haha! Under BÅDA resorna! 😉 Så ”roliga” är vi! Många åker ju iväg på ”supaknullaslåss”resor med sina vänner i denna ålder men det har aldrig varit något för oss så det är också därför jag har svårt att ta ställning till det. Det känns så långt bort på något vis. Jag kan personligen dock tycka att det är konstigt och opassande att folk som är i ett förhållande åker iväg med ett gäng tjejer/killar och festar i Magaluf/Turkiet osv. Det har vi samma åsikter om och ingen av oss varken vill eller skulle tycka att det var roligt att åka iväg på något sådant. Vi har faktiskt pratat många gånger om ”hur fan folk lägger pengar på en resa med sina VÄNNER, när dom har en partner att åka med?!”. Dock så har ju inte alla samma typ av relation som vi har och kanske till och med har roligare ihop med sina vänner än med sin partner. Vi dömer ingen såklart, men vi själva hade aldrig lagt pengar något så dyrt om vi inte fick uppleva det tillsammans. Alla får ju såklart göra som dom vill och det får stå för dom! Allt är lika okej och bra, så länge man mår bra med det själv! Har man riktigt bra vänner att åka med kanske det är värt såklart, men jag föredrar att åka med min allra bästa vän – och likaså gör han. =) Jag skulle dock aldrig ha problem med att släppa iväg honom på en resa utomlands med någon annan än mig om så var fallet!

Hoppas du fick svar på din fråga! STOR KRAM!

 

Lite bilder från min Barcelonaresa. Det var mycket party och lite sova, haha. Fick uppleva min första, RIKTIGA bakfylla och ville seriöst dö. Jag som alltid har skrytit om att jag aaaaaaldrig blir bakis fick svälja dom orden hårt! Saknar min gamla vän som jag hängde ihop med där såå mycket! Vi piercade oss och tatuerade oss där borta. Riktigt skitungar men ja – YOLO (skoja bara).

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish