Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Renovering och träningsvärk

Godmorgon på er! 

Jag är uppe med tuppen även idag och ska strax ge mig på det lilla badrummet. Det ska målas om från beiget till vitt och jag hoppas att det inte blir ett heldagsprojekt utan att jag blir klar på några timmar. Igår höll jag på med köket HELA dagen. Nio timmar av spacklande, målande, slipande osv. Usch! När F kom hem vid 16tiden var jag långt ifrån klar men med hans hjälp så var den sista färgen på plats strax innan 18. Nu är det bara golv som ska på plats och sen är ÄNTLIGEN köket klart. För mig är köket hemmets ”hjärta” på något vis. Där spenderar jag mycket tid och det känns viktigt att det är rent och fräscht och SNYGGT runt omkring. Det var helt gröna väggar där innan och nu är dom vita! Blev verkligen ett lyft. Och golvet kommer att gå från mörkgrå, skitig plastmatta till fräscht och ljust laminatgolv. Har faktiskt inte tagit så mycket förebilder då det inte har känts så viktigt (+ att man gärna vill förtränga hur fult det har varit, hehe) men här nedan kan ni se en bit av gårdagens pågående projekt.

Jag är relativt stolt över mig själv när jag går in i köket nu och ser slutresultatet. Jag som aldrig har rivit tapet, spacklat eller målat innan insåg att det skulle dröja flera veckor innan vi blev klara om F var tvungen att göra allt själv och tog tag i det helt ensam. Som jag har skrivit tidigare så är allt väldigt ”gammaldags” fördelat hemma hos oss och jag har hand om städning och mat medan han tar hand om bil, renovering, teknikproblem osv. Passar oss båda! Men ibland får man rycka in, haha 😉 Är hur som helst nöjd och efterbilder kommer när golvet är på plats och det finns mer ”helhet” i rummet. Jag tippar på att vi ska åka och handla lite golv redan ikväll. Hoppas vi orkar och hinner! På tal om att måla! Jag har såå mycket träningsvärk efter att ha målat i tio timmar. Helt sjukt! Det känns som om jag har kört fyra mördarpass på gymmet efter varandra. Är himla imponerad av alla som jobbar som målare på heltid. Verkligen bra jobbat! 

Gårdagens gottis

Morgonens smoothie (blåbär, cashewmjölk och banan)

Vårat snacks till fotbollen iförrgår. Mandelsmör är ju himmelskt! Var faktiskt första gången jag testade det och är helt kär! Nyttigt och så gott till äppelbitar eller nektarinbitar. Stort tips!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish