Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmÀnt

Hur vi kom fram till att gifta oss

Vad vackert 🙂 Det Ă€r en hĂ€ftig kĂ€nsla att kĂ€nna att man trĂ€ffat den rĂ€tta! Hur kom ni fram till att ni ville gifta er? Friade han eller du? Var det ett gemensamt beslut ni tog utan frierier? 🙂 Hade varit spĂ€nnande att fĂ„ veta. 🙂

Denna frÄga Àr sÄÄ vanlig hÀr pÄ bloggen och tÀnkte svara pÄ den nu sÄ att alla fÄr svar pÄ det dom undrar! Undrar ni nÄgot mer sÄ kan ni alltid frÄga bland kommentarerna. Brukar svara pÄ det mesta dÀr! =) Jag har precis som dom flesta tjejer drömt om att gifta mig med mannen i mit liv lÀÀÀnge. Redan nÀr jag var 15 Är sÄ visste jag att jag ville gifta mig och hur jag ville gifta mig. Jag berÀttade redan dÄ (nÀr vi var smÄttingar) att jag ville gifta mig och att jag lÀngtade tills den dagen dÄ vi skulle gifta oss. NÄgot Är senare sÄ frÄgade han hur jag ville bli friad till och jag berÀttade att jag ville bli överraskad i hem-miljö. Inget överdrivet och inget klassiskt som ex. ett extra fint restaurangbesök utan nÄgot naturligt och gÀrna i en vardaglig situation sÄ att jag inte alls Àr redo. Efter att han hade frÄgat sÄ gick jag runt och vÀntade varje dag och trodde att det var dags men inget hÀnde. Efter ett halvÄr gav jag upp hoppet och slÀppte tanken helt och Ànnu ett halvÄr efter det sÄ friade han till mig dagen innan han skulle pÄ sin studentresa. DÄ var jag 16 Är (skulle precis fylla 17) och han var 19 Är. Det var den 21a maj och 2012 och jag kommer ihÄg det som om det vore igÄr. Mitt hjÀrta hoppade helt galet och jag fick en adrenalinkick som höll sig fast i flera dygn. Jag svÀvade pÄ smÄ moln och fattade ingenting, haha. Ni som har blivit friade till vet att det tar lÄÄÄÄng tid att smÀlta det. Man förstÄr inte riktigt vad som hÀnde. Ett Är och tvÄ mÄnader senare blev jag iallafall hans fru och det var den lyckligaste dagen i hela mitt liv. Den 20e juli, 2013. Nu vet ni hur det gick till!

Jag vet mĂ„nga unga tjejer som tjajar och pressar pĂ„ sin kille att fria till dom och fĂ„r mail dagligen om hur man ska gĂ„ tillvĂ€ga – och mitt tips Ă€r GÖR INTE DET. Det blir sĂ„ jĂ€vla Ă€kta och Ă€rligt om man bara lĂ„ter det vara. Man kan ju berĂ€tta vad man tycker och vill men slĂ€pp det sen. DĂ„ blir det verkligen Ă€kta lycka rakt igenom. 

Ni Ă€r mĂ„nga nya lĂ€sare som har undrat över vĂ„r relation och HÄR kan ni lĂ€sa vĂ„r historia. HÄR kan ni ocksĂ„ lĂ€sa mer om vĂ„r bröllopsdag. Är ni sugna pĂ„ att veta om hur det Ă€r att gifta sig tidigt samt lite tankar osv kring bröllopet och kĂ€rleken sĂ„ hittar ni det HÄR. Kramis!

Och sen skulle vi ju iallafall ta nĂ„Ă„Ă„Ă„gra bilder för att föreviga dagen och det gick ju sĂ„dĂ€r som ni ser 😉 Dessa bilder Ă€r dock tagna med en ipad av min lillasyster pĂ„ sidan av bilderna som min lĂ„tsaspappa tog med sin systemkamera. Trosor som lyser igenom i vissa ljus, en sönderriven klĂ€nning (efter att ha fastnat i en kvist), smink som hade runnit under hela vigseln och ingen stylist som fixade till hĂ„r eller smink innan fotograferingen – ja inget sĂ€rskilt alls egentligen. Men för oss var det perfekt <3

 

 

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej pÄ dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag Àr 25 Är, lycklig i livet och mamma till tvÄ underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mÀklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det Àr kul att hÀnga med i bÄde med och motgÄng, ta del av min trÀning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish