Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

HELGEN

Helgen har som vanligt gått alldeles för fort och vi har hunnit med både mys och lite renovering. Sovrummet är klart nu och vi har målat tak, väggar och lagt golv. F har jobbat med golvet heeeela eftermiddagen och la precis sista biten. Bästa mannen har JAG! Så glad att han alltid är med mig i mina projekt och går all in i dom. För ett par timmae sedan åt vi middag och det blev quornfiléer marinerade i soya, lime och honung. Riktigt gott och recept kommer till veckan. Annars har vi bara degat under förmiddagen och kollat film. Överraskade min bästa på sängen med frulle också. Hemgjord pizza med pärondryck och lite gottis på sidan av. Mums!

Igår hängde vi på stranden hela dagen och igår åkte också min familj hem. Känns riktigt tomt utan dom och jag grät floder precis efter att dom hade åkt. Nu känns det ändå ganska skönt att få vara helt själv här hemma med vovvarna och F. Dom kom ju till oss bara ett par dagar efter att vi hade flyttat in så vi har inte ”upplevt” vårt hem på egen hand ännu mer än en dag. 

Nu ska jag hjälpa till att städa upp efter golvläggningen och sen blir det film och glass. Har ni haft en fin helg? Kramar!

Såå god och enkel pizza. Recept kommer till veckan!

Cashewmjölk, jordgubbar, banan och tranbärspulver fick stå för dagens smoothie!

 

Såhär såg det ut när vi myste vid havet. Det är sååå vackert! Ni som har frågat om varför jag äter choklad fast jag är ”emot” mjölkprodukter: Jag och F är ännu inte helveganer men strävar ditåt. Vi äter choklad, smör och ost (utan löpe) som innehåller komjölk och stöter ibland på även andra produkter (men inte i vardagen) på restauranger eller fik som innehåller mjölk. Vi hoppas få tillräckligt med kunskap inom snar framtid så att vi ska kunna utesluta komjölk till 100%. Alla andra produkter vi använder innehåller plantbaserad mjölk (cashew/havre/soja/kokos osv). Så nu vet ni! =)

 

 

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish