Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Filéer från anamma

I fredags åt vi marinerade filéer från anamma ihop med potatis och paprika i ugnen + sallad. Jag marinerade potatisen och paprikan i olja och persilja + salt och peppar och körde sedan in den i ugnen. Marinaden på filéerna bestod av soja, salt, peppar, oregano och olja. Stekte dom sedan på låg värme i vatten och smör under lock. Servera med bearnaisesås och sallad. Sååå gott! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish