Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

MAT

Fräsch vegetarisk sommarmat är det bästa som finns. Kokade fullkorns-couscous (supergott och nyttigare än vanlig) och gjorde en enkel sallad på ruccola, spenat, gurka, tomat, majs och kikärter + dressing på salt, peppar, olivolja och persilja. Stekte även zucchini, aubergine och champinjoner i salt, peppar, chili och olivolja på sidan av. Blev supergott och tog runt tio minuter att slänga ihop. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish