Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vad ska man köpa till pojkvännen?

Hej Gabriella! tycker du verkar vara väldigt romantisk av dig därför tänkte jag om du kanske hade några tips på vad man kan ge till sin pojkvän? han ska åka iväg till Spanien till höst och plugga sitt sista år och vill ge honom något som visar att jag kommer vara trogen mot han även fast vi kommer vara mer än 200 mil från varandra. har försökt hitta nån löftesring eller något fint graverat smycket men hittar absolut inget alls 🙁

Hej! Vad gullig du är! Jag är väl inte såååå romantisk av mig men kan försöka hjälpa dig iallafall så gott det går! Mitt bästa tips är att skippa allt som ens andas smycken! Särskilt om han ska till Spanien. Det finns stor risk att han tappar bort det eller att han tycker det är jobbigt att bära det hela tiden mot svettig hud/att det börjar skava osvosv. Nej! Skippa det! Jag och F hade namnhalsband ett tag som min mami hade gjort åt oss i silver och ja, det var gulligt och superfint. Men dom gick sönder, slets av när man skulle duscha, lossnade och det slutade med att jag tappade bort mitt på något jättekonstigt sätt. Hur som helst! Det jag skulle rekommendera dig är att ge honom lite smått och gott. Sådant som får honom att tänka på dig och sådant som han använder i sin vardag. Kanske en lite lyxigare deodorant eller parfym. Eller ett gäng kalsonger från kanske Ralph Lauren, Tiger of Sweden eller Calvin Klein. En tröja eller kanske en rakmaskin? Något vardagligt men ändå lite ”finare”. Varje gång han lägger på parfymen eller deodoranten kommer han skänka dig en tanke och samma sak när han bär kalsonger/en tröja som du köpt åt honom. Köp också med fleeeeera påsar av hans favoritgodis/snacks som han får ta med sig. Det kommer han älska! Sen hade jag också satsat på att gräva fram ett foto på er två (ett litet) som du kan klottra något gulligt på på baksidan och som han sedan kan ha i plånboken. Plånboken används ju i princip varje dag + att man har med sig den jämt. Så det är också ett supertips! Jag har fortfarande kvar kärleksbreven som F skrev till mig 2010/2011 liksom. Dom har bara legat där i plånboken och jag tar fortfarande ut dom ibland och läser dom ifall jag känner att jag behöver lite ”kärlek” mitt i vardagen. Lycka till och kramar!

Här nedan har jag plockat ihop ett litet kollage på nödvändiga saker som han kan behöva:

 

Player Kit / Shaver F4800 / Boss Bottled Edt 30 ml / Zoid Pullover / Space Dye Crew / Amit Tee / Pometti Boxer

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish