Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ännu en dag ihop

Hallå på er!

Min familj stannar ÄNNU en dag! Så jag är världens gladaste tjej! Klev upp extra tidigt för att tidsinställa inlägg, göra mig iordning och fortsätta riva lite tapeter och spackla lite hål. Ingen tid att förlora och dessutom är det fredag och sol ute! Hur underbart?!

Igår kväll hängde vi på stranden när F hade kommit hem från jobbet och det var så mysigt! Kan inte få nog av att vara där och vi har hittat ett så vackert och ganska avlägset ställe. Dock var det helt smockfullt på parkeringen när vi kom dit så vi fick ställa bilen en låååång bit bort för att sedan ta en promenad dit. Vi hade med oss vindruvor, körsbär och lite fika och satt kvar enda tills klockan började gå mot niotiden. Hundarna badade och de gjorde även några av oss. Så himla härligt vattnet var! Nu märks det verkligen att det är sommar! Ska njuta av varje sekund. När vi kom hem så spacklade vi alla hål i lägenheten (eller dom flesta iallafall), rev ner lite bubbliga tapeter och pysslade med annat småfix. Det är SÅ mycket att göra men jag hoppas och tror att slutresultatet kommer bli bra. Jag är en sådan där person med noll tålamod. Jag vill att allt ska vara klart NU och helst igår och jag totalhatar att leva i tapetklister, burkar, spackeldamm och allt annat som hör till en renovering. Tycker att livet ”stannar upp” lite när man inte kan vara hemma i sitt egna hem. Precis som jag skrev lite högre upp så ska jag verkligen njuta till 100 av sommardagarna men samtidigt kan jag inte låta bli att längta till hösten när vi har kommit iordning här. 

Fick förresten ett samtal alldeles nyss om att det kommer hit någon om ett par timmar och byter ut vår köksfläkt! Det behövs verkligen en ny då den gamla suger upp så dåligt + att lampan är trasig och ”skruvarna” har fastnat. Den är dessutom 20 år gammal, haha. Det gjorde min fredag att vi ska få en helt ny. Tänk att man kan bli så glad för så lite. 

Är så ful på denna bild men tycker att bilden i sin helhet är SÅ fin, så kan inte låta bli att lägga upp den ändå. Älskar solnedgångar. Så vackert. Mina hotpants är förresten från H&M och så fina med blommor på. Ska visa bilder lite senare. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish