Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Hej på er!

Idag bloggar jag från mobilen och lär inte sätta mig vid datorn alls. Min familj åker imorgon tidigt på morgonen och det känns så tråkigt. Kommer sakna dom så himla mycket! Morgonens smoothie fick bestå av rismjölk, banan och mango. Blev supergott och ganska mättande. Stort tips!

Har förresten fått hem massor av nytt som jag ska fota och blogga om imorgon, så håll utkik! Längtar enormt till helgen och Fs ledighet för då ska vi bara mysa, sola och bada vid havet så imorgon ska jag tidsinställa inlägg heeela dagen så att det finns massor av kul att läsa under helgen. Hoppas ni får en fin dag! Kram!

Supergott!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish