Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Glada och dåliga nyheter

Alltså jag blir helt tokig! Som dom flesta av er läst så är vår nya lägenhet i helt fruktansvärt skick. Alla rum ska omtapetseras och målas om och fixas men det kan tydligen ta lååååång tid innan dom får hit målare på grund av att det är semestertider osv. Ringde till hyresgästföreningen och tydligen så är det helt lagligt att hyresvärden drar ut på sådant hur länge som helst, men man ska få möjligheten att fixa det själv eller få avdrag på hyran i det fallet. Efter många samtal hit och dit så ska vi nu måla om och tapetsera själva och hyresvärden ska enbart stå för materialet. Så F ska hämta ut massor av färg efter jobbet och sen är projektet igång. 96kvm som VI ska fixa helt själva. Känns ju ärligt talat åt helvete. Men ja, istället för att vänta i flera månader så kanske det ändå är bättre. Vi får se hur det går. Nu är det säkert 15 lager tapeter som bara är påklistrade på varandra och om jag känner F rätt så kommer han vilja slita ner allt och göra ett ordentligt arbete från grunden. Hoppas det blir klart inom någon månad iallafall. Sen ska bara golvet på plats innan det är dags att shoppa inredning!

Vad gör ni idag förresten? Jag och min familj har myst på stranden och vi ska dit tillsammans med F efter middagen igen. Nu är det dags för mig att laga mat. Recept kommer lite senare. Puss!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish