Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Godmorgon!
Ligger fortfarande i sängen (eller ja, en madrass på golvet) och ska strax kliva upp och fortsätta packa in i skåp och garderober. Imorgon kommer min bonuspappa och lillasyster hit och det ska bli så himla mysigt. Längtar! Ska försöka göra massor med mat idag och göra allt för-arbete så att jag inte behöver lägga ner tid på det när dom är här och bara kan njuta av helgen med dom! Vi har haft SÅ dåligt väder här i Göteborg och jag håller alla tummar och tår på att iallafall denna helg bjuder på sol.

Igår var vi en sväng på IKEA och köpte lite välbehövligt + dom där glasen jag visade igår och vi kommer åka dit även ikväll då vi tyvärr inte hittade skruvarna till sängen vilket resulterade i att vi inte kunde då ihop den igår heller. Förhoppningsvis har dom lite extra-skruvar som man kan få köpa så att vi får komma upp lite från golvet ikväll. Hatar att sova på madrass då det för det första är hårt och för det andra så hamnar man bland allt damm och sånt, usch!

Förresten så fick F heltidsjobb tillsvidare igår på ett ställe han kommer älska! Han ska jobba som supporttekniker igen och han var SÅÅÅ glad igår. Äntligen! Jag fick heltidsjobb lite tidigare i veckan och ska skriva kontrakt på fredag men tänkte vänta med att berätta det tills även han fick sitt besked! Jag börjar den första augusti och fram tills dess är jag ledig. Såå skönt! Lägenhet och jobb är alltså helt fixar nu så vi blir nog kvar i Göteborg för all framtid. Det känns så coolt att lyckas med sina drömmar och särskilt så snabbt. Jag är så glad att vi vågade flytta!

Och på tal om ingenting – ni har ju märkt att jag stängt av kommentarsfältet och det kändes bäst för mig då min blogg återigen har växt med ett par tusen läsare vilket resulterar i mer hat-kommentarer. Och visst, det är sådant ALLA bloggare för räkna med och jag får säkert 97% snälla kommenterar men ändå. Jag kände att jag inte orkade minsta lilla skit mitt i all stress och flytt och allt. Förra frågestunden svarade jag ju aldrig på vilket jag ber så enormt mycket om ursäkt för! Hittade inte vår iPad och jag kände mig såå ful i camen på datorn medan mobilen var proppfull med bilder och aldrig hade haft tillräckligt med minne till en film. Tänkte därför kolla med er om jag ska köra en ny frågestund där ni får bomba mig med frågor mellan himmel och jord. Vill ni det? Som sagt så kan ni ju inte svara då kommentarerna är avstängda men är ni sugna på det så kan ni gilla detta inlägg längst ner i hörnet så ser jag antalet intresserade. Och då kan jag låsa upp kommentarsfältet igen och köra en frågestund. Vad säger ni? Kramis!

Igår köpte jag med denna i drivethrougn! Ångrade mig samma sekund och drack bara en fjärdedel då jag faktiskt har börjat bli lite småäcklad av mjölkprodukter. Vi dricker plantbaserad mjölk och använder soja, havre, ris, mandel, cashew och kokosprodukter istället så en bit påvägen mot veganismen är vi. Det är dock såå svårt att hitta lämpliga ersättare till mjölkprodukter vissa gånger så man får leta och googla länge innan man hittar. Jag hoppas att vi en dag kan bli helveganer och att vi får all kunskap kring maten. Kanske inte än men om något år eller förhoppningsvis redan några månader. Är du vegan och har några roliga recept att bjuda på får du SÅ GÄRNA maila mig. Ger självklart creds till dig om jag provar receptet och bloggar om det.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish