Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En lång kväll

Hej fina ni! 

Ber om ursäkt för alla tråkiga inlägg utan bilder de senaste dagarna. Vi har varit utan internet och har också haft fullt upp med att packa upp och städa. Nuuuu har vi äntligen internet tack vare Fs gamla jobb Bredbandsbolaget och vi har också fått ett riktigt bra erbjudande på det vilket känns kanon. Älskar gamla arbetsplatser som man faktiskt kan dra nytta av lite, haha. 😉 Ikväll har vi jobbat hårt med lägenheten och monterat lite möbler och packat upp lite mer. Sen har jag städat vidare som en tok och ska strax ge mig på dom sista fönstrena innan det är dags att mysa ner sig på madrassen på golvet (ja, vi har inte fått upp sängen än då vi har tappat bort alla skruvar i samband med flytten) med massa gott som vi har köpt inför kvällen.

Kommer ni ihåg att jag berättade om att vi förstört vår ett år gamla, stora, dyra och fina TV i samband med flytten i förrgår? Ringde FOLKSAM idag och i och med att vi har den största hemförsäkringen så fick vi ut en helt ny för fjuttiga 750:-. Är sååååå glad! Så ikväll har vi hämtat en splitterny TV från LG på 55 tum och den har sååå bra bild och ljud! Det gjorde verkligen min kväll! Tycker det är värt att lägga lite extra pengar på försäkringar och vi tar alltid det dyraste på allt, för rätt som det är så händer det något som man kanske varken har lust eller råd att ersätta själv. Gottis har vi också inhandlat ikväll och vi har även beställt nya skruvar på IKEA till sängen som vi får hemskickade i början av nästa vecka. En härlig och produktiv dag har vi haft med andra ord. 

Nej hörrni, nu ska det sista packas upp och städas innan mys och läggdags. Imorgon kommer min bonuspappa och lillasyster och imorgon ska jag också skriva på mitt anställningsavtal. Svävar på moln just nu. Allt känns sådär superhärligt och fint. Hoppas ni får en underbar kväll och glöm inte frågestunden! Och imorgon så LOVAR jag att bloggen är igång som vanligt igen med bra update, härliga inlägg och fina bilder. STOR KRAM!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish