Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Städfirma och en längtan efter mannen

Idag blir jag faktiskt bortskämd. Tanken var ju att jag skulle städa ur lägenheten (det känns aldrig rent att bara flytta in utan en omgång till behövs oftast) men nu har jag en städfirma här som ger sig på kök och badrum. Den där härliga doften av rengöringsmedel (ja, jag tycker det luktar gudomligt) sprider sig i alla rum och det känns att det börjar bli riktigt, riktigt rent. Lycka! Jag trivs verkligen inte i smutsiga miljöer så att ha ”proffs” här som har alla medel och verktyg för ett rent hem känns ju lite för lyxigt nästan. Önskar jag var miljonär så att jag kunde hyra hit dom en gång i veckan eller så, haha.

Pratade med F i telefon för ett tag sedan också och vi kom överens om att aldrig någonsin flytta själva mer. Nästa gång ska vi ta mig tusan hyra in en flyttfirma som får släpa allt. Det är så mycket slit för så lite och då kan man lika gärna lägga någon tusenlapp på det enligt oss. Sen är vi halvdåliga på det också och har lyckats förstöra vår 65tumsTV och även pajat rutan på bilen. Värt? Njaa..

Hur som helst så inser jag verkligen hur ”ensamt” livet är utan bredband och TV. Har suttit som ett fån på en madrass på golvet hela dagen och varken kunnat blogga ordentligt eller ha på TVn. Har ni tänkt på vilken stor del av våra liv det är? Lite hemskt egentligen faktiskt.. Ska försöka ta mig ut lite imorgon och hitta på något med hundarna, powerwalka i skogen eller kanske ligga på (den numer skinande rena!!) balkongen och sola om vädret tillåter. Ska testa lite nya recept också tror jag. Så sugen på att göra biffar på linser och kikärtor med någon ny kryddblandning eller så. Det är så kul att hitta på nya, personliga favoritrecept.

Nu ska jag invänta F och kanske börja med lite mat på ett tag. Kramar till er!

Funderar förresten lite på hår och sånt. Emelie är ju såå duktig och jag funderar på att bli liiiite ljusare. Så ännu mer slingor med andra ord. Vad tror ni? Vågar jag?

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish