Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helt slut

Tänkte ge er en snabb update om flytten. För tillfället bloggar jag från mobilen då vi inte har fått igång bredbandet än men förhoppningsvis hoppar det igång redan lite senare idag. Jag är helt slut i kroppen och vi höll på att flytta saker till strax efter midnatt. F drog största lasset och han är SÅ duktig. Belönade honom med en massage innan läggdags så att han inte skulle ha alldeles för ont i kroppen idag. Vi hade inte alls mycket saker men det tog ändå sååå lång tid att flytta och mellan varven så har jag också storstädat i köket och tänkte göra klart det idag och även ge mig på toaletterna så att allt blir skinande rent och känns ”hemma”. Jag är så glad att vi har fått ett förstahandskontrakt så snabbt här i Göteborg men samtidigt är det såå jobbigt då lägenheten är i så extremt dåligt skick. Mycket är sönder och gammalt och vissa saker är slitna och förstörda. Känner nästan att gråten sitter i halsen vissa gånger bara för att jag inte vet var vi ska börja. F är så gullig och säger att jag ska vänta ett par månader och se att vi har fixat allt tills dess och det hoppas jag verkligen. Vi ska få det ommålat iallafall och sen ska vi lägga golv på det också. Nya möbler ska på plats och i slutet av september kommer vi att ha både råd och möjlighet att gå loss på all inredning och alla möbler vi vill ha och önskar. Golvet kommer också att få vänta till september då det golvet vi verkligen vill ha är ganska dyrt och ska läggas på hela 96kvm. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Vi får bita ihop helt enkelt och göra det bästa av situationen och vara glada att vi har en lägenhet och ett hem för några år framåt. Nästa stopp för oss blir villa eller hus och det känns lite pirrigt att veta att den drömmen ligger så nära. Jag hoppas att det ska bli bra till sist och det vet jag att det kommer, det kommer bara att ta lite tid och det är ju okej.

F åkte till jobbet för någon timme sedan och jag tänkte sova ett par timmar till innan jag tar tag i städning och upp-packning. Ikväll ska jag laga något riktigt gott till middag som belöning åt oss för att vi slet så hårt igår. Om jag känner oss rätt så lär vi också inta sängläge relativt tidigt då klockan visade strax efter 02.00 när vi skulle somna inatt. Hundarna har förresten också varit helt otroligt duktiga och det märks verkligen att dom är helt slutkörda då dom är heeelt förstörda idag och ligger och snarkar bredvid mig.

I det stora hela så har allt iallafalll gått bra med lite anmärkningar på lägenhetens skick men det finns inte så mycket att förvänta sig när man hyr och inte köper. Vi var såå bortskämda i lägenheten i umeå där det mesta var på topp och tokfräscht och fint. Det mesta fixade vi dock själva där vilket vi också tjänade en hel del pengar på i slutändan. Det är verkligen SÅ tur att man kan fixa det mesta själv och framförallt TUR att vi har hittat en lägenhet. Jag känner mig trygg och det känns skönt att veta att man har tak över huvudet för all framtid om man så skulle önska. Jag är så tacksam. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish