Gabriella Joss Gabriella Joss
ShoppingSkönhet

MARIA NILA

Finaste Emelie skickade med mig dessa produkter från Maria Nila när jag var där och fixade håret och fransarna och jag älskar dom! Dom är helt veganska och innehåller inget från djuren. Dom är inte heller testade på djur vilket är en självklarhet för mig när jag använder produkter. Produkterna gör håret silkeslent och just dessa som jag fick med mig är för färgat hår vilket passar mig utmärkt. Ett STOOOORT plus i kanten för att de dessutom doftar gudomligt och godis! Jag vill nästan äta dom. Produkterna finns att köpa hos Emelie på salongen. Bor ni inte i Göteborg eller har långt till närmsta frisörsalong så har jag ordnat ett litet kollage med produkter som ni kan hitta på nätet. Ett stort tack till underbara Emelie för produkterna!

 

Maria Nila Palett Luminous Color Trio//Maria Nila Palett Masque Structure Repair (250ml)//Maria Nila Curl Gunk (100ml)//Maria Nila Styling Power Powder (50ml)//Maria Nila Palett True Soft Duo//Maria Nila Palett Silver Trio//Maria Nila Styling Soft Spray (300ml)//Maria Nila Palett Pure Volume Duo//Maria Nila Colour Palett Colour Refresh, 6,60 Autumn Red//Maria Nila Colour Refresh 10.30 Golden//Maria Nila Colour Refresh 7.03 Brown
UPDATE: Denna kampanj trillade in i mailkorgen idag. Klicka på bilden för att komma till kampanjen!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish