Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Hårfix och fransar hos finaste Emelie

Nu äntligen kommer inlägget om mitt hår upp! Tänkte skriva ett eget inlägg om fransarna lite senare då det blir alldeles för långt om jag ska klämma in allting i samma inlägg! Inlägget om fransarna kommer upp imorgon och jag kommer också i ett eget inlägg visa produkterna jag fick med mig. Jag var som sagt återigen hos bästa Emelie då min utväxt VERKLIGEN behövde färgas och då det även var dags att fylla på mina fransar. 

Jag vill egentligen inte alls dela med mig av dessa förebilder då det verkligen inte är en vacker syn men för att visa vilket JÄTTEjobb hon gjorde med mitt hår så måste jag göra det iallafall. Jag hade iallafall som ni ser brutal utväxt och lite mjäll på det också, haha.

FÖRE:

UNDER TIDEN: Här hade vi färgat utväxten men inte klippt topparna på håret. Som ni ser på bilden så var de väldigt slitna!

EFTER:

Vad tycker ni? Jag är helt otroligt nöjd! Något som jag verkligen, verkligen uppskattar med Emelie som frisör är att hon BARA klipper topparna om jag bara önskar att klippa topparna. Jag vet sååå många frisörer som klipper av en decimeter när man ber om en centimeter. Då vill man bara gråta när man kommer ut från salongen istället för att känna sig fin och omhändertagen! Sen är hon verkligen en helt underbar människa! Vi kan babbla på om allt mellan himmel och jord och samtalsämnena tar aldrig slut. Är alltid så glad när jag ska åka därifrån! Jag hoppas att vi kan ta en fika eller något snarast, hihi.

Om ni är sugna på att få fint hår (eller fina fransar för den delen) så tycker jag verkligen att ni ska besöka Emelie. Salongen är nyrenoverad och superfräsch och ligger en halvtimme utanför Göteborg i Stenungsund. Jag tog mig enkelt dit med tåg och det gick riktigt snabbt och smidigt. Klipp och färg kostar från 980:- och det är riktigt, riktigt BILLIGT – särskilt om man jämför med hur höga priserna är i centrala Göteborg och runtomkring. Man kan verkligen spara en hel del på att åka en bit utanför. Och det är som sagt extremt lätt att ta sig dit med tåg/buss och det är också bra förbindelser med trafik som går väldigt ofta. Ni kan ringa till salongen och boka tid hos henne på 0303-80190. Mer information om kontakt och priser hittar ni HÄR

Tycker också att ni ska kika in på Emelies instagram HÄR om ni är sugna på vackra, ljusa bilder och massor av hårfix och fransar. Hon har också en blogg som ni hittar HÄR där hon faktiskt redan har lagt upp före/efterbild på mina fransar och skrivit om dom. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish