Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon!

Hallå på er! Idag klev jag upp klockan fem tillsammans med F (eller jag gör alltid det för att ordna frulle till honom och går och lägger mig sedan igen) och har sedan dess degat med vovvarna i sängen. Dom är så himla närhetskrävande och om jag kliver upp tidigare än klockan åtta så gnäller dom och jagar mig genom lägenheten, haha. Tänkte jobba lite med bloggen nu på morgonen och ordna lite med inlägg, fota, fakturera och fixa. Det är så mycket jobb bakom en blogg så det är inte klokt. Ni som också driver en besökt blogg vet exakt vad jag menar! Jag har alltid blivit så arg på folk som anser att man som bloggare tjänar pengar på ”ingenting”. För det är visst NÅGONTING. Det är ett ständigt arbete och jobb och mycket att ordna och tänka på. Så det så. 

Lite senare idag så ska jag möta Dixi som kommer till Göteborg för att träffa mig. Vi ska ha en heldag på stan med god mat, shopping, prat och skratt. Hoppas det inte börjar regna bara, hade varit riktigt tråkigt! Innan det ska jag hinna packa, städa, diska och fixa iordnig lite här hemma. Sånt där som behöver göras varje dag. Ska också slänga på en ansiktsmask då jag av någon konstig anledning fått vääärldens outbreak runt munnen! Usch!

Hoppas ni får en helt underbar dag! Kramis!

Igår blev F helt plötsligt supersugen på.. öl (?) så det var bara att inhandla en flaska till kvällsfikat, haha.. Ni som har följt mig ett tag vet att vi ALDRIG dricker alkohol. Det händer ärligt talat inte mer än tre/fyra gånger per år så en av gångerna är med andra ord bortgjord för detta år 😉

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish