Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Att tackla näthat

Många frågar via mail/blogg/instagram hur jag hanterar näthat så jag tänkte ägna ett inlägg till att berätta om det. Jag kan börja med att berätta att jag väldigt, väldigt sällan får elaka kommentarer och om jag får det så är det anonymt och det är dessutom nästan alltid från samma IPadress. Det var en period när min blogg började växa helt otrolig mycket (påvägen dit där jag är idag) och då haglade det in elaka ord och dumma kommentarer om mig, min familj, mina val osv. Jag hade aldrig haft en så stor blogg tidigare och det enda jag ville göra var att gömma mig under täcket och gråta. Jag spärrade kommentarsfältet och skrev ett inlägg om hur jag kände som ni kan läsa HÄR.

Ska jag vara helt ärlig så har jag än idag svårt med allt som handlar om påhopp och hat på internet. Jag har haft väldigt tur med mina följare och läsare och dom flesta är väldigt fina och skulle aldrig göra mig något ont – men NÄR det väl droppar in en elak kommentar (kanske en gång i veckan – vilket är sällan med tanke på antalet läsare) så gör det fortfarande lite ont i magen. Jag tänker faktiskt vara helt ärlig och lägga alla korten på bordet och skriva att ja, jag tar åt mig. Kanske inte på det viset att jag känner mig ful när någon skriver att jag är ful utan snarare att jag undrar varför personen känner så och framförallt varför personen i fråga orkar lägga tid och energi på att spy galla över mig via kommentarsfältet i min blogg. Är detta en person jag känner/har känt eller är det en helt främmande människa som bara har börjat hata på mig utan anledning? Det är lite läskigt att man kan ha så mycket frågor utan svar. Ibland får jag nästan lite panik över att så många vet så mycket om mig och mitt liv medan jag inte vet ett skit om deras. Ja, jag har valt det helt själv och det är inte heller ett val som jag ångrar då jag fått så mycket möjligheter och lärt mig otroligt mycket – men lite skrämmande är det faktiskt ändå. Särskilt när någon vill en illa. Vill ni veta mer om hur jag känner kring näthat så har jag som sagt sammanfattat det HÄR i ett tidigare inlägg.

En bild från början av året.

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish