Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lördagen

Hallå på er! 

Helgen har gått så himla snabbt som vanligt och det känns som om den bara har runnit mellan fingrarna. Som tur är så har vi hela lördagskvällen samt söndagen på oss att bara njuta och mysa. F är för tillfället på gymmet och tränar och jag tänkte passa på att blogga nu när jag fått en stund för mig själv.

Vädret har inte varit det bästa idag så vi har mest legat inne framför bra filmer, packat och planerat inför flytten och bara passat på att umgås innan det är dags för ännu en jobbvecka. Har egentligen inte så mycket att skriva just nu och har GANSKA mycket bloggtorka på det också. Inte sådär superkul när flera tusen är här inne och klickar varje dag. Vad vill ni läsa om? 

 

Glöm förresten inte att följa mig på bloglovin HÄR och på instagram @gabriellajoss.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish