Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Utomlandsresa

Vi är så sugna på att åka utomlands och med vår ettåriga bröllopsdag runt hörnet så känns det inte som en omöjlighet att boka en sistaminuten om det blir rätt tillfälle och om vi hittar en passande resa. Om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att vi rent ekonomiskt skulle kunna åka någonstans just nu med tanke på vår flytt om två veckor (!!) och inhandling av möbler och inredning. Vi har ju hela 96kvm att fylla och för tillfället äger vi inte mer än en säng och en TV + matbord och ett gäng stolar, haha. Men drömma får man ju!

Mitt senaste resmål utomlands var Barcelona. Världens vackraste stad verkligen! Och vi hade hur tur som helst med vädret och det var fint hela veckan. Jag har så otroligt mycket fina minnen därifrån och det var också där jag skaffade en av mina tatueringar. Den symboliserar för mig att jag är ung och fri och kändes som ett fint minne att ta med hem. Vi drack drinkar, myste på stranden, åt god tapas och bara mådde. Livet känns så problemfritt när man åker till varmare breddgrader. Man känner sig fri och spontan och det känns som om tid och rum inte existerar. Jag vet inte ens om jag vill åka utomlands på grund av värmen eller om det faktiskt beror på att jag vill uppleva den känslan igen. 

Ni som är sugna på att åka utomlands och vill boka billiga flygbiljetter borde kolla in HÄR

 

Vackra byggnader finns det så mycket av i fina Barcelona!

Älskar staden!

Så goda desserter. 

Och tapas är ju ett måste när man ändå är där.

Vissa dagar var det helt extremt varmt att det enda som gick ner var isiga drinkar.

Och på kvällen festade vi alltid. Tror inte vi hade en enda lugn kväll, haha.

Och Starbucks till frukost. ÄÄÄLSKAR deras frappes.

Var brun som en pepparkaka i min fina klänning från BIKBOK.

Sangrian var såå god!

Japp, denna ankmunnen var med på VARJE bild från resan typ. Lite tråkigt ja, men det är ju ett par år sen nu, haha.. Får skylla på det 😉

Min fina jumpsuit från H&M

Åt supergoda chips på flyget dit.

Och shoppade såklart loss på Victorias Secret. Brände runt 2000:- där, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish