Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Vegetarisk mat och tips

Tänkte tipsa er om hur mycket vegetariska alternativ det finns och var ni kan hitta allt:

Astrid och aporna – helt fantastiska produkter som är 100% veganska och enormt goda. Dom har ALLT. Om ni klickar HÄR så kommer ni till alla produkterna.

Tre alternativ av alla hundra produkter som finns.

Anamma – Letar ni efter ersättare till den döda kon som var köttfärs eller köttbullar? Här har ni ALLT. Älskar deras produkter och dom är inte så dyra heller. 5/5. Ni hittar alla produkter från anamma HÄR. Produkterna är även här veganska.

Hälsans kök – Kanske det mest välkända av dom alla. Ni hittar alla produkter HÄR.

Qourn – Supergoda produkter som ni hittar HÄR.

 

Ekko gourmet är också ett märke med vegetariska produkter. Älskar deras nuggets och burgare. Dom bygger dock om sin hemsida men nedan kan ni se några av deras produkter.

Anledningen till varför jag gör detta inlägget är att många har skrivit och undrat om vad dom ska äta istället för döda djur. Jag rekommenderar dessa fyra märken och jag äter dagligen från dom. Utöver alla hundra prudukter dessa märken har att erbjuda så äter jag linser, bönor och kikärtor som jag kan äta som dom är eller i form av hemgjorda biffar med bas på antingen kokt potatis eller ibland ägg. Många har också frågat om F är vegetarian och ja, det är han. Vi är det båda två och ni som har missat varför kan läsa ett av mina senaste inlägg. Skrolla bara ner lite så hittar ni det. Jag rekommenderar er verkligen att välja vegetariskt, för djurens skull. Dom är värda det och ingen och då menar jag verkligen INGEN har rätt att ta deras liv. Så gör skillnad redan idag och skippa dom uppstyckade kroppsdelarna nästa gång du ska handla. Tänk på att det du serverar hade ett liv och en personlighet. Vill du verkligen ha denna individ som blivit brutalt mördad i din mage?

Jag kan också rekommendera er att bli medlemmar i Djurens rätt. Dom arbetar väldigt hårt med att avskaffa pälsindustrin och kämpar för djurens rättigheter varje dag. HÄR kan du läsa mer och se vilka frågor dom arbetar med. Jag är stolt medlem och jag tycket att ni också ska bli det HÄR. Vill du hellre smsa och bli medlem så kan du smsa ”medlem (personnummer)” till 72901. Du betalar 240:- per år och det har alla råd med. Till och med att du fyller 25 är medlemskapet ännu billigare. Läs mer HÄR. Du kan också bli månadsgivare vilket vi här hemma är och har varit i över två år nu. Då klickar du HÄR

Vill du ha ett gratis vegetariskt startkit hemskickat och komma igång? Då kan du klicka HÄR.

HÄR och HÄR hittar ni också två matbloggar som inspirerar om vad du kan laga för mat. Riktigt goda recept och inspiration.

 

Nu blev det mycket klicka här och klicka där, men jag hoppas att detta var till någon hjälp för er och att många känner sig inspirerade till att komma igång. Om ni inte är tillräckligt inspirerade så kan ni ta en titt på länken jag la upp i mitt näst senaste inlägg. Där får du se vad djuren som du lägger på din tallrik får vara med om innan dom hamnar där. Fråga gärna om ni undrar något. Om inte jag kan svaret så har jag en god vän som är extremt insatt och kan hjälpa mig att svara. Kramar till er!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish