Gabriella Joss Gabriella Joss
Shopping

Nya skor

För ett tag sedan köpte jag hem två par skor och igår fick jag äntligen hem dom! Dom är SÅ fina båda två och kommer att användas flitigt nu i sommar. Båda paren är från nelly och går att fynda till riktigt billigt pris! Båda paren är normala i storleken!

Dessa älskar jag! Hur snygga är dom inte till bruna ben? ÄLSKAR! Dom är riktigt populära nu i sommar också och jag har verkligen sätt att hur många som helst bär dessa. Hittade två varianter av dessa HÄR och HÄR. Lyx och budget. Jag har dom billiga.

Dessa är SÅ bekväma! På megarea nu dessutom för endast 129:- (!!). Kommer helt klart bli ett par nya favoriter i sommar till en helsvart outfit och röda läppar eller till jeansshorts och vitt linne. Love it! Köp dom HÄR. Det är dessutom fri frakt så 129:- för ett par såhär fina skor är verkligen ingenting. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish