Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Min hudvårdsrutin

Många har frågat efter att jag ska berätta mer om mina rutiner och det ska jag givetvis göra isåfall! I detta inlägg kommer ni att få läsa om vilka produkter jag använder, i vilken ordning jag använder dom och hur jag använder som. I framtiden kommer jag också att göra ett inlägg om vilka sminkprodukter jag använder och hur jag använder dom osv. Så håll utkik!

Om ni klickar på länkarna i inlägget så kommer ni direkt till produkterna.

Jag älskar The Body Shops produkter och innan jag inhandlade dessa så tvättade jag bara ansiktet med tvål och vatten morgon och kväll + smörjde in det med vilken kräm som helst (kunde vara handkräm, body butter osv). När jag började använda dessa produkter insåg jag det viktiga med att använda bra saker. Huden blir mycket finare och det märks att den mår bättre. Alla dessa produkter gick på runt en tusenlapp och det var väl värda pengar enligt mig. 

Jag börjar alltid min morgon med att tvätta ansiktet med rengöringskrämen. Jag tar lite kräm i handen (det behövs inte alls mycket) och masserar in den i ansiktet tillsammans med några droppar vatten. Sedan sköljer jag ansiktet och torkar det. Efter det så applicerar jag dagkrämen som verkligen är en produkt jag kan rekommendera varmt. Den åker in i huden superfort och lämnar ingen hinna. Känns perfekt nu på sommaren. Efter det brukar jag sminka mig som vanligt och när jag sedan kommer hem på kvällen och ska tvätta bort sminket anväder jag mig av samma rengöringskräm som på morgonen följt av ansiktsvattnet som jag bara häller upp på en bomullspad och sedan rengör hela ansiktet med. Jag är extra noga runt näsvingarna, hårfästet och runt ögonbrynen och munnen för där fastnar det oftast lite foundation och puder. Efter det brukar jag ta en liten klick nattkräm och lägga i hela ansiktet. Och runt ögonen lägger jag sedan lite ögonkräm vid behov. Brukar oftast skippa det då nattkrämen brukar återfukta även runt ögonen men ibland så behövs det lite extra tycker jag. Särskilt efter en dag i solen.

Sen använder jag lite andra produkter då och då. Ansiktsmasker är något jag försöker använda en gång i veckan och dom brukar jag oftast variera efter hudens behov just i den stunden. Runt mens använder jag en lite mer uttorkande mask då jag får rätt dålig hy då medan jag annars använder en vanlig återfuktande mask från Vitamin E-serien. Den finns HÄR i engångsförpackningar och HÄR i stor förpackning. En lite mer uttorkande mask som jag kan rekommendera er är Deep Down Detox Mud Mask som ni kan se bild på nedan. Tycker att den fungerar jättebra och också att den har ett väldigt bra pris med tanke på sin storlek.

Ibland använder jag också ansiktsvatten ur samma Vitamin E-serie. En sommardag kan jag använda den istället för dagkrämen och ibland använder jag den för att fixera sminket.

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish