Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Att inte veta vad man vill

Jag är en riktigt driven och målmedveten tjej. Jag har alltid vetat vad jag vill göra och att jag vill göra något. Jag har alltid brunnit för något och jag har alltid gjort drömmar till verklighet hur omöjligt det än har känts att fullfölja dom. Jag kan också vara riktigt självgod och stolt och glömmer aldrig bort att klappa mig själv på axeln när jag har klarat av något som jag brunnit och kämpat för. Och det tycker jag att man ska göra också. Det om något är viktigt för att fortsätta kämpa och lyckas.

På senaste tiden har jag dock börjat fundera på vad jag EGENLTIGEN vill göra med mitt liv. Jag vet att jag är ung och att jag har hela livet framför mig att bestämma mig och lista ut det – men ändå ligger det där och skaver i bakhuvudet. Det absolut BÄSTA jag vet är att vara hemma och städa, fixa, inreda, baka och laga mat. Ta långa promenader med hundarna och bara njuta i lugn och ro. Jag ÄLSKAR det verkligen. Jag känner mig rofylld och nöjd och kreativ, och det är också när jag är hemma som min hy, mitt hår, min kropp och mitt psyke mår som bäst. Vissa säger att rastlösheten smyger sig på med tiden, men det gör den inte för mig! När jag är hemma finner jag mig själv och finner också en enorm ro – och ni som varit/är hemmafruar vet också att det inte bara är att sitta i soffan med en bok och en kopp té. Det är mycket jobb och mycket att göra hemma. Och finner man ro i det ”jobbet” så är det otroligt skönt. Och när ena parten är färdig med allt hemarbete när den andra kommer från jobbet så slipper man vardagsstressen och funderingarna om vem som ska diska och vem som ska ta ett varv med dammsugaren. Jag har alltid trivts hemma med pyssel och knåp medan F blir rastlös efter bara en helg hemmasittandes. Det bästa är att han aldrig skulle tvinga iväg mig att jobba eller kräva att jag skaffar ett jobb. Han tycker att jag ska göra det som gör mig lycklig, och om det är att vara hemma så är det också det han tycker att jag borde göra. Å andra sidan är jag så sjukt företagssam av mig. Jag vill SÅ mycket! Jag vill avancera inom ett företag, jag vill klättra karriärsmässigt, jag vill skaffa en ordentlig högskoleutbildning och bredda mitt sinne och mina möjligheter. Jag vill resa och jag vill bli mamma och husägare! Det finns SÅ mycket jag vill. Jag har funderat ganska mycket på allt detta och slutsumman av det hela brukar oftast bli att jag borde satsa på hemmafrulivet med ett inslag av företagssamheten och starta en egen webshop eller satsa allt på min blogg så att jag i slutändan kan plocka ut en hel månadslön via den. Det känns som att jag är en god bit på vägen och inte alls långt ifrån målet. Å andra sidan vet jag ju inte ens om det är det som är målet. Kanske är det det just nu men inte om fem år?

Livet är så himla spännande och något jag har lärt mig under mina ganska få år på jorden är att det nästan aldrig blir som man har tänkt sig eller planerat. Så med dessa funderingar delade så avslutar jag också detta inlägg och låter ödet visa mig min väg genom livet. Men drömma, fundera, tänka och undra kommer jag nog aldrig sluta att göra. 

Något jag däremot är 110% säker på är att jag alltid kommer att vara trygg och älskad med min underbara man vid min sida. Oavsett var livet leder mig. Och det för mig – det är lycka. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish