Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Nya naglar

Igår fixade jag naglarna igen hos fina Helen. Egentligen var det lite tidigt att fixa dom då det bara var två veckor sedan hon fixade dom senast, men i och med hennes semester så kändes det bra att få dom fixade iallafall. Sen är det ju alltid skönt att ha nya naglar inför midsommar! Förra gången körde vi på ett rosablandat glitter som var riktigt somrigt och fint och denna gång använde hon ett silver/vitt-blandat glitter som passade så fint till mina ringar. Nu ska jag bara se till att bli riktigt, riktigt brun också – för det snyggaste jag vet är verkligen silvriga naglar, brun hy och matchande smycken. Så fräscht! Som vanligt gjorde Helen ett jättejobb med mina naglar och jag är nöjdast i världen! Blev verkligen tosnyggt och precis som jag ville ha det. Kan verkligen rekommendera alla som vill få sommarfräscha naglar i Göteborg att besöka henne! Jag måste dock varna er att det är riktigt jobbigt att vara där med tanke på hur sjukt mycket olika glitter-sorter hon har! Det är OMÖJLIGT att bestämma sig! 😉 Kan också tillägga att hon kan fixa skitsnygga naglar även på nagelbitare, skadade naglar och ja, egentligen vilka naglar du än har. Det är riktigt häftigt hur mycket hon kan trolla! Det finns mycket före/efterbilder på detta på hennes instagram om ni är sugna på att se resultaten.

Kolla in henne och boka tid HÄR.

FÖRE: (två veckors utväxt)

EFTER:

Är så himla nöjd med mina nya, fina naglar! Ett stort tack till världen bästa nagelteknolog! <3

 

FÖRRESTEN!! Just nu kan du vinna ett helt nytt set naglar + valfri dekoration på Heléns facebooksida! Hur bra?? Kolla in tävligen HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish