Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Marja Entrich – Biokosmetik

I samarbete med minouk.se fick jag hem ett underbart paket precis innan helgen. Gudomliga produkter från Marja Entrich som utvinns helt ur biologiska råvaror. I paketet låg två läppstift i vackra, röda nyanser, en rengöringsmask och ett peelingbalsam samt en test på solrosolja och en på rosenvatten. Mitt hjärta slår extra för produkter som är snälla mot naturen, djuren och människorn – så för mig är detta guld.

Peelingbalsamet öppnar porer, slipar bort döda hudceller och gör huden mjuk och klar. Rengöringsmasken innehåller djuprengörande porslinslera, närande oljor som mandel och jojobaolja samt honung som aktiverar de enzymer som har en återuppbyggande effekt på huden. Huden blir frisk, klar och sammetslen.

Läppstiften är superfina och i röda toner, vilket jag älskar. Har inte hunnit prova dom än mer än på handen men lovar att återkomma med resultat.

Alla produkter kan ni hitta hos minouk.se. Vill ni beställa ekologiska och miljö och människosnälla produkter så kan ni också kolla in novaconcept.se om har allt ifrån makeup till hudvård. På novaconcept.se får ni en rabatt och slipper alla postens avgifter och frakt ska ni använda er av koden: SE000022. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish