Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Zao makeup

Ibland är man minsann bortskämd. I samarbete med fina Eva (länk) landade detta helt underbara paketet i min brevlåda för någon dag sedan. Dessa produkter är för mig helt nya och helt naturliga. Alltså 100% naturliga ämnen och inte minsta lilla kemikalie intryckt. Det är också helt ekologiskt, vilket är fantastiskt för både vår hud och för vår miljö. Askarna är återanvändningsbara och i trämaterial och stängs igen av små magneter (riktigt snyggt och finurligt). Produkterna och askarna känns exklusiva och lyxiga samtidigt som dom är fina och som sagt går att återanvända. Jag är extremt nöjd med alla produkterna och mer om varje produkt kan ni läsa nedan. Vill ni beställa kan ni gå in på novaconcept.se och för att få en rabatt och slippa alla postens avgifter och frakt ska ni använda er av koden: SE000022.

Är helt förälskad i detta läppglans och läppstift. Älskar förpackningarna och älskar känslan av att hålla dem i handen när man applicerar produkten på läpparna. För mig som älskar lite djupare röda nyanser så är detta verkligen drömmen. Dom är krämiga och känns bra + att dom håller länge. Finns såklart i andra färger också.

Foundation och concealer (coverstick). Jag älskar concealern och upplever den lika bra som Make Up Stores – Cover all mix som jag annars använder. Den täcker jättebra och för mig som har lite halvdålig hy ibland är den underbar och lagom krämig. Även foundationen var riktigt bra och lättapplicerad med den tillhörande svampen. Som sagt så stänger man den via små magneter, vilket jag verkligen gillar. Tummen upp!

Nagellack i urfina färger och supersöta förpackningar.

Solpuder som jag har blivit helt förälskad i. Använder vanligtvis ett från The body shop men har nu bytt ut det mot detta. 

Puder som jag ännu inte har hunnit prova mer än på handen. Verkar iallafall silkesmjukt och följsamt i en fin nyans.

Ögonskugga som jag lägger precis vid övre fransraden. Riktigt bra pigment och ger en djup, snygg färg. Finns i massor med färger. 

Måste avsluta inlägget med att slå ett slag för dessa borstar. Har ni inte provat dom så MÅSTE ni göra det. Dom är silkeslena och jag vill bara sitta och klappa dom typ, haha. Kan jämföra dom med The Body Shops borstar. Fast ÄNNU mjukare. Älskar dom! Ni hittar som sagt allt på novaconcept.se och för att få en rabatt och slippa alla postens avgifter och frakt ska ni använda er av koden: SE000022.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish