Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dags för middag

Jag tycker det är så himla härligt med tidiga middagar. Får jag välja äter jag helst redan före sex och nu när F jobbar och är hemma runt fem så blir det alldeles perfekt. Ska strax börja fixa iordning här hemma och få undan lite disk och städning och sen ska jag göra soppa. Har fastnat för det ganska mycket och det är ju SÅ gott till mjukbröd och med lite creme fraich i. Och enkelt och billigt! Kan det bli bättre? Har ni några goda recept får ni supergärna dela med er! =)

Idag har jag förresten också varit på jobbintervju och det gick superbra. Jag älskar verkligen att möta nya människor och ta mig an nya spännande utmaningar. Så kul! Nu ska jag ta tag i allt, hoppas ni har haft en superdag! Kram!

Ikväll ska vi förhoppningsvis komma iväg till gymmet också. Är taggad!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish