Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sent morgoninlägg

Hallå på er!

Hur mår ni? Jag mår faktiskt skitbra idag och ska strax ställa mig och städa iordning här hemma följt av en prommis med vovvarna. Solen skiner ute och F slutar jobba om fyra timmar! Vad mer kan man önska sig? Jag fick dessutom in en av mina blogglöner på kontot idag vilket verkligen kändes jättebra och välbehövligt. Många har frågat om det där med blogglön och hur det funkar och jag får en utbetalning den 25e för annonser och liknande och en utbetalning någon gång i början av månaden därpå från företag som fakturerats månaden innan. Jag förstår knappt själv hur det funkar ännu men ni får nog använda google för att få bättre svar! =)

Nu ska jag komma iordning och få något gjort! Vi hörs lite senare. Kram!

Idag är en sådan där dag när jag saknar min bästis EXTRA mycket. Saknar våra mat/fika/solariumkvällar som bestod av skitsnack och skratt och massor med kärlek. FY vad man kan sakna någon! Ni vet när man VERKLIGEN vill dela något med sin bästa vän och så kan man inte göra det mer än att skicka iväg ett sms? HATAR känslan. Sitter faktiskt och kollar lite smått på tåg/flygbiljetter och drömmer mig bort, haha. Som tur är så kommer både bästis och hela familjen hit under sommaren och jag längtar verkligen ihjäl mig!

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish