Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ögoninflammation

Godmorgon!
Kommer ni ihåg för ett par dagar sedan när jag skrev om mitt ”blödande” öga? I onsdags började allt och nu fyra dagar senare är ögat värre än någonsin! Det går inte att blinka, röra på det eller blinka – då gör det SÅ ont! Och det svider och kliar som tusan samtidigt. Som om inte det vore nog så har jag ju den där ”blödningen” som syns JÄTTEMYCKET. Det ser mycket värre ut än på bilden egentligen. Tackar alla gudar för att jag har fransförlängning så att jag slipper pilla i ögat överdrivet mycket med smink osv. Hade nog blivit ännu värre annars. Någon som varit med om liknande? Tips och hjälp nu tack?!

Vi ska strax äta frukost och sen iväg till stranden och havet igen. Ska tidsinställa lite inlägg innan bara och bland annat presentera veckans blogg – så kika in lite senare för att se vem det blev! Vill ni att jag ska köra på detta varje vecka och välja en blogg i veckan? Kom gärna med egna idéer! =)

Här kommer en bild på mitt öga! En HEMSK bild:

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish