Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ett kvällsinlägg

Hej på er!

Jag sitter och bloggar lite snabbt medan F är iväg och tränar och direkt han kommer hem ska vi lägga oss och sova. Vi är båda helt sjukt trötta och det ska bli underbart med sovmorgon imorgon. Av tröttheten har jag lyckats få världens mest irriterade öga med spruckna blodkärl och hela paketet, haha.. Det började redan lite i onsdags och nu har det brutit ut ordentligt och ser nästan ut som att jag blöder ur ögat. Usch! Det är första gången jag får så och höll på att dö av skräck när jag såg mig i spegeln för en liten stund sedan! Hoppas det ser lite bättre ut redan imorgon. 

Om det är fint väder i helgen så kommer stranden att vara prio nummer ett. Jag vill verkligen njuta av denna sommar till fullo och vägrar att missa minsta lilla minut i solen. För tillfället regnar och åskar det ute och det får mig att längta tillbaka till Umeå liiiiiite (då jag såg några bilder på instagram som visade att det är sol uppe i Norrland) 😉 Men längtan varar nog bara ikväll! Jag har faktiskt inte ångrat en enda sekund att vi flyttade hit. Vi trivs kalasbra! 

Nu ska jag tidsinställa lite inlägg i vanlig ordning (kul fredagkväll, haha) och sen äntligen SOVA. Hoppas ni haft en härlig nationaldag. Kramar!

 

Den bästa i hela världen <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish