Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Skitmorgon

Godmorgon! Eller ja, den har inte direkt varit så god för mig men jag SKA försöka få in mig själv i positiva tankebanor igen då jag ska iväg och jobba om en liten stund.  Morgonen började med en parkeringsböter och då hade bilen stått TIO minuter för länge. Vi köper månadsparkering och den gick tydligen ut inatt (!!) fast vi köpte den på eftermiddagen den femte maj. Den ska gälla exakt en månad så vi hade räknat med några timmar till. Men icket. Och utöver att vi faktiskt fick den så var den också DYR. Inte 200-300:- utan BETYDLIGT mycket mer. Vill egentligen ringa och fråga varför den gick ut så många timmar tidigare och det är också något jag vanligtvis hade gjort, men denna gång är jag så trött och leds så jag orkar inte lägga tid på det. Måste för övrigt tillägga att det var vår allra första P-bot någonsin. Så nu förstår jag alla som säger att en sådan sak kan förstöra en hel dag. För ja, det gör det verkligen. Istället för att ringa och ”bråka” har jag iallafall nu betalat den snällt och sitter för tillfället och äter min ”supergröt” från Paulúns. Har JÄTTEont i huvudet då vi var uppe sent igår kväll och pratade om allt sånt där som vi inte hinner prata om då vi knappt ses på dagarna. Vill helst borra in mig i kudden, göra en urgod smoothie och bara mysa framför en bra film. Men det får bli någon annan dag, för nu ska jag göra mig iordning och skynda mig iväg. 

Hoppas ni får en underbar dag och hoppas också att jag kan vända denna dag till något bra. Förlåt för det hemskt negativa inlägget men många av er har faktiskt bett om inlägg som inte bara är ”rosa fluff fluff” så här har ni ett rakt ifrån hjärtat. Glöm förresten inte att kika in lite senare idag. Har bland annat fått hem några speciella ansiktsmasker som jag tänkte dela med er + ett supererbjudande med rabattkod! Tusen kramar!

Kan verkligen rekommendera denna! Så god och smakar sådär lagomt sött som man vill ha det på morgonen. Och en ljuuvlig smak av vanilj på det, mums!

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish