Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Alla par har sin historia

– Vår första kyss var efter en gemensam väns fest. Alla våra vänner visste redan att vi var kära och dom enda som egentligen inte hade fattat var nog vi. Vi gick hand och hand hem till F den kvällen (och för första gången så kände vi båda att vi var mer än vänner). Det var snöstorm ute, det var kolsvart och inte en människa i närheten. Allt var helt tyst och det var bara vi. Vid den sista gatulyktan innan hans hus så stannade vi och kysstes. Det var som om allt stannade och kylan runt omrking oss kändes helt plötsligt inte lika kall.

– Vi ser på film varje kväll. Eller ja, vi VÄLJER film på netflix varje kväll utan resultat, hehe. 

– Jag gör alltid F:s matlådor. Han har aldrig gjort dom själv. 

– F stöttar mig i allt och hjälper mig med allt. Han står alltid bakom mig till 100% och tycker aldrig att någon av mina idéer är duma (fast jag ofta förstår att dom är det i efterhand, haha). 

– Vi vill ha barn men det har inte tagit sig för oss än. Det är dock inget vi stressar över utan tror att allt i livet har sin mening och sin gång. 

– Vi gifte oss efter att ha varit ett par i två och ett halvt år. 

– F har mitt namn tatuerat vid hjärtat och jag har hans namn tatuerat på insidan av överarmen på samma sida som hjärtat sitter. 

– Vi har aldrig varit utomlands tillsammans. 

– Vi har gjort slut två gånger när vi var ”yngre” men alltid hittat tillbaka till varandra. 

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish