Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tröttast i världen..

Idag är jag TRÖTT. Och nu har jag två timmar på mig att fixa mig iordning, gå ut med hundarna, diska undan, städa bort osv. Usch! Jag är vanligtvis inte en person som lämnar saker till ”dagen efter” men igår kväll var vi båda så trötta och skippade alla måsten. Vilket jag får sota lite för idag med andra ord, haha. F har redan åkt iväg till jobbet och idag är även min första dag. Ska bli spännande! 

Jag såg att många har anmält sig till veckans blogg och jag väljer ut en blogg på söndag, så det finns fortfarande mycket tid kvar att anmäla sig. Ni kan göra det HÄR. Jätteroligt att så många vill vara med! Ett tips om ni söker nya inspirerande bloggar att följa är ju att läsa alla kommentarer under det inlägget. Jag själv har redan hittat några nya, personliga favoriter av dom som har anmält sig! Ett annat tips är att delta i dom två tävlingarna som jag har igång nu på instagram. Den i samarbete med @glambyjp avslutas redan ikväll – så passa på! Klicka HÄR. Den tävlingen där två personer vinner en valfri tavla från Mellow Design avslutas på söndag och du kan klicka HÄR för att delta på instagram och HÄR för att delta på bloggen. Lycka till!

Nu ska jag gå igenom lite mail och sen skynda mig iordning. Jag har tidsinställt MASSOR av inlägg till er under dagen så att ni som kikar in har något att läsa. Ha en underbar dag! Kram!

Jag älskar er <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish