Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Träningsmotivation

Jag är så himla nöjd med min kropp. Jag tycker att jag har kurvor på rätt ställen och att jag varken är för smal eller för tjock. Jag har mellanrum mellan benen, stora bröst, platt mage, putig rumpa och synliga revben och nyckelben. Det är så jag vill se ut och det är även det jag gör. Nu menar jag inte att alla SKA se ut så eller eftersträva det, men det är så JAG vill se ut. Tänkte att det är viktigt att klargöra det innan det ramlar in kommentarer om att alla kroppar är vackra – för ja det är dom! Det tycker jag också! Och alla får välja själva hur dom vill se ut och vad som är idealkroppen för just dom. 

Nu på senare tid har jag dock börjat fundera på träning lite mer. Inte för att jag vill gå upp eller ner i vikt eller bygga muskler, utan snarare bara för att då och då få känna den där sköna känslan man har i hela kroppen efter ett pass på gymmet och också för att känna att jag faktiskt ha lite kondition och må lite bättre på insidan. Jag har dock riktigt svårt att komma igång och drar mig verkligen från att träna (av någon anledning). Det blir en ”jag gör det imorgon”grej även fast vi har ett gym precis bredvid oss där vi båda har gymkort. F är duktig och tränar på någon gång i veckan, men mig får han sällan med sig. Så nu kommer frågan! Hur blir NI motiverade till träning? Vad gör man? När inget kroppsligt motiverar? Kan tänka mig att det är SÅ mycket lättare att finna motivation när man vill ändra på sin kropp och forma den på något vis. Då har man ju ett tydligt mål men det har ju inte jag. Som sagt – må liiite bättre på insidan, men inte mer än så! Och jag mår redan bra så det är inte direkt någon morot det heller egentligen, haha. Fy vilket ilandsproblem, men det är väl sådant man har en blogg till? 😉 Kom gärna med tips och råd! Hade uppskattat det himla mycket. Kramis!

Två snyggingar från Nike som finns HÄÄR. Tipsa gärna också om sidor där man kan köpa SNYGGA träningskläder och skor. Alla tips mottages!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish