Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Godmorgon!

Jag vaknade vid nio idag och njöt lite extra av min sista sovmorgon på några dagar. Imorgon börjar jag äntligen jobba så idag ska jag storstäda, preppa matlådor, och ta ett låååångt varmt bad med inpackning, ansiktsmask osv (ja, hela ”ritualen”, ni tjejer fattar ;)). 

Något som jag har reagerat ganska mycket på är att jag har börjat drömma en hel del. Inte under natten utan snarare efter att F har åkt iväg vid sextiden och jag somnar om. Jag drömmer nästan ALLTID något. Och oftast något ganska ”hemskt”. Har jag någon drömtydare bland mina läsare som kan berätta vad det kan bero på? Eller bara någon som varit med om samma sak? Tycker det är lite jobbigt med tanke på att jag nästan aldrig har drömt mardrömmar sedan jag var runt tio år. 

Nu ska jag tidsinställa lite inlägg och sen börja ta tag i saker här hemma. Hoppas ni får en härlig tisdag och ett STORT grattis till alla er som tar studenten idag. Jag tog själv inte studenten förrän den 12e/13e men vet att man längre ner i Sverige (än i Umeå) tar studenten en vecka innan. Eller har jag helt fel, haha?

Tusen kramar!

Igår lyxade vi till det med daimglass och jordgubbar. 

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish