Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon!

Hallå på er!

Här hemma är vi uppe tidigt, dels för att vi somnade ganska fort igår och dels för att vi båda börjar känna oss så mycket friskare. Underbart! Idag ska jag trotsa min halsfluss och försöka hinna en sväng till solariet, köpa nya skor (behöver ett par särskilda till jobbet), hämta ut lite paket och ställa in lite inlägg här på bloggen. Tiden bara rinner iväg så ska verkligen försöka ta vara på mina sista lediga dagar. 

Jag fick ju ett ryck och klippte av mig mina långa, fina gelénaglar (efter att ha haft dom i FYRA år!!) och jag ångrade mig samma sekund! Jag passar verkligen inte i korta naglar och det känns verkligen som om jag förlorar en del av mig själv utan dom. Ni som har gjort naglar under längre tid vet exakt hur jag menar, haha. Min nageltjej var helt fullbokad hela denna vecka så jag ska faktiskt iväg och göra akrylnaglar för första gången imorgon. Har någon av er testat det? Vad är skillnaden mellan akryl och gelé och vad har enligt er fungerat bäst?

Och till något helt annat: Idag påbörjar både jag och F en detox. Det är väl mest jag som vill köra den men han vill stötta mig och är därför med då det blir svårt för mig om han fortsätter äta massor av socker/salt osv (jag är såå beroende av socker och frityrfett, haha). Har iallafall fått hem ett helt nytt detoxte som vi ska använda + att inte en minsta onyttighet får ätas under ett par veckor. Vi får se hur det går, men nu när vi är två som ska gå igenom det så tror jag faktiskt att det kommer att funka. Håll tummarna med oss! Och självklart kommer jag att recensera téet sen och berätta mer om det. 

Nu ska vi iväg och handla lite. Frukt, färska bär och annat fräscht behövs fyllas på med i kylen. Kram!

DIREKT när sjukdomen är helt över så har jag LOVAT mig själv att jag ska börja träna minst tre dagar i veckan. Och jag har också lovat mig själv att jag ska få massor med nya, fräscha träningskläder för att komma igång och få motivation!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish