Gabriella Joss Gabriella Joss
Shopping

sTrosa Runt

Måste återigen slå ett slag för dom gudomliga underkläderna hos sTrosarunt. Dom erbjuder kvalitativa, söta och SÅ sköna trosor till en billig peng. Jag har bloggat om deras trosor tidigare och det inlägget kan ni läsa HÄR. Utöver trosor har dom också söta, virkade shorts, fina somriga bustiers med mera. Otroligt vackra plagg helt i min smak!

Man känner sig speciell när man öppnar paketet då alla trosor är förpackade i vackra små påsar och då man får en söt personig lapp med vackra ord. För mig är detta LYX och den bästa servicen man kan få. Dom är dessutom riktigt duktiga och snabba på att svara på frågor man ställer vilket också visar att dom bryr sig om sina kunder mycket. Detta är något jag lägger vikt i när jag shoppar. Kan verkligen rekommendera er att kolla in dom och lägga en beställning HÄÄR.

Denna gång var det ett par svarta och lilablommiga trosor i min leverans. Dom svarta trosorna som även finns i vitt är dom absolut skönaste jag har testat i hela mitt liv! Inga kanter som skaver och dom är kvalitativa och har dessutom snygg design. Till och med F som är SÅ kräsen med material och kvalitet (han tycker bara att vi ska ha det bästa av det bästa haha) satt och granskade trosorna noga och sa ”Herregud vilken kvalitet!” – och det mina vänner är bra betyg 😉 Hela sortimentet finns HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish