Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon från sjukstugan!

Godmorgon på er! 

Här hemma är vi fortfarande sjukisar och F ligger och sover medan jag tänkte skriva ihop lite inlägg och tidsinställa så att ni har något att läsa när jag börjar jobba på måndag. Nu var det så längesedan jag jobbade så det känns lite som om jag inte riktigt vet hur man gör längre, haha.. Men jag återhämtar mig nog ganska snabbt och kommer in i det hela! 

Vi började morgonen med en sväng till affären för att köpa halstabletter och sedan myste vi ner oss i soffan framför en barnfilm och åt frukost. Det är inte så mycket som går ner när man har ont i halsen, men smoothie, te och bär fick det bli.

Nu ska jag gå igenom lite mail och ringa lite samtal. Vi måste bland annat teckna en ny hemförsäkring nu när vi ska flytta igen. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi mer under dagen. Kram!

Smoothien är väldigt enkel och gjord på endast banan, laktosfri vaniljyoughurt och frysta hallon. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish