Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

19 år

Godmorgon på er!

Gårdagen var urmysig och började med en frulle på sängen av min allra bästa F. Det var såå gott! När vi vaknat till ordentligt åkte vi till stan och åt lunchbuffé och fikade. Vi köpte lite småsaker också för mina födelsedagspengar från mina föräldrar och jag kan visa allt lite senare. När det började bli kväll hämtade vi hundarna hemma och åkte ner till stranden för att grilla och mysa. Vi hade supertrevligt och pratade om minnen och om framtiden. Är så himla lyckligt lottad och jag hade en underbar födelsedag med massor av kärlek och god mat. 

Idag är vi inte lika glada då vi BÅDA har fått feber. Är så leds! Trodde inte ens att det gick att bli såhär sjuk när det är över 20 grader varmt ute. Hoppas vi blir friska snart. Önskar er alla en underbar dag. KRAM!

Lax med kräftskjärtar, grillade champinjoner, grillad paprika, tomater, potatissallad och romsås. 

Min födelsedagsfrulle! Mums!

Som ni ser så åt jag jättemycket gott igår! Ibland får man göra det 😉

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish