Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Quornfilé

Jag ääälskar qournfiléer! Det är såå gott! Vi äter den oftast med klyftpotatis och vi kör oftast på en ”pepparmarinad” innan vi bara steker dom/kör i ugnen. Till marinaden behöver du: salt, smör, honung, olja, rosépeppar, svartpeppar och grönpeppar. Jag brukar höfta så jag har inga exakta mått tyvärr. Jag brukar blanda allt i dubbla fryspåsar och sedan lägga ner filéerna i påsen och ”gnugga” in marinaden för att sedan lämna i kylen över natten. Sen kör jag dom i ugnen i typ 15 minuter eller steker i smör/olja på låg värme. Till detta har jag typ alltid klyftpotatis (marinerad i olivolja, salt, peppar, persilja) och ugnsbakad rödlök + paprika och sallad. Och ett tips på sås till är gräddfil med en vanlig ”dippmix” påse från OLW/Estrella (holiday eller ranch). Annars kör jag på ”vanlig” sås som jag gör på spisen: grädde, lite soja, salt och peppar och låt puttra i typ fem minuter) Blir jättegott! =) Och glöm inte att steka champinjoner eller kantareller i smör också och servera till. Smaksensation! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish