Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Liten Gabriella + 10 saker ni inte visste om mig

Här har ni en bild på en liiiiiten Gabriella. Visst var jag söt, haha? Är ganska lik mig själv idag faktiskt. Har i princip varit likadan utseendemässigt sen jag var 14 år. Var dock lite ”knubbigare” då (verkligen inte tjock men ja, ni fattar) än vad jag är idag. Har blivit smalare i ansiktet och runt armar och ben och fått mer kurvor på ”rätt ställen”. Mitt baby-fett hängde med länge om man säger så, haha. Tänkte skriva lite fakta om mig. 10 saker som ni kanske inte visste:

1. Jag hette Hansson i efternamn innan jag gifte mig med Fjodor

2. Jag är vegetarian för att jag inte förstår hur man kan äta en annan levande individ som har hjärta, hjärna, ögon, öron. En individ som kan vara ledsen, glad, olycklig, lycklig, drömma mardrömmar osv. Hur kan man göra det? Att äta en stackars gris är som att äta sin egna hund. Förutom att grisen är smartare. Tycker det är helt brutalt. Speciellt när jag sätter mig in i det och tänker på det länge. Det är inte normalt och enligt mig ett helt sjukt beteende att döda någon annan som dessutom är i underläge och hjälplös för att sedan steka/grilla och vräka i sig deras kroppsdelar. Människan är vidrig. 

3. Jag älskar sköljmedel (som många andra gissar jag, hihi) och kan stå och sniffa på det (så illa är det), haha. Favoriten är strawberry/lily eller outdoor fresh! Om ni inte har luktat på dom – gör det!

4. Jag kan börja gråta ibland när jag kollar på våra vovvar för att jag älskar dom så himla mycket. 

5. Jag väljer mina vänner väl och har hellre få, nära vänner än många ”bekanta”. 

6. Jag har haft problemhy nästan hela livet (sen jag var 12 iallafall) och det är bara nu dom senaste åren som det har blivit SÅ mycket bättre.

7. Jag får lätt stress-attacker (om jag får panik över något) och när jag väl får det så känns det som att jag inte kan andas. 

8. Jag är beroende av att vara solbränd och känner mig absolut inte snygg om jag inte har solat. 

9. Jag har slitit loss en bit av min ögonfransrad (alltså bara själva fransarna såklart, haha) med min ögonfransböjare och saknar fransar på ett pyttelitet ställe mitt på ögat. 

10. Jag älskar att åka bil, speciellt på sommaren. .Jag känner mig fri då. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish