Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Välkomna hit!

Den senaste månaden har det hittat hit så många nya följare och jag tänkte faktiskt berätta lite om mig själv – då det har varit efterfrågat!

Jag heter som sagt Gabriella och är 18 år gammal. Fortfarande väldigt ung men har hunnit med mycket på mina år här på jorden. Jag är ursprungligen från Umeå där jag föddes och växte upp. Som barn var jag väldigt glad, envis och nyfiken. Visste vad jag ville och fick alltid min vilja igenom. Vi bodde i Holmsund (som är en liten förort utanför Umeå) där jag som treåring blev storasyster till världens bästa lillebror. Mina föräldrar var egna företagare båda två och jag hängde mycket i deras butiker som låg i samma stora hus som vi bodde i fast på nedervåningen. När jag fyllde nio år så flyttade vi in till stan för att det skulle bli närmare skolan och året efter dog min pappa. Svåra tider väntade oss som familj men vi tog oss igenom det och står idag ännu starkare.  Tiden gick och min mamma träffade min låtsaspappa. Ett par år senare blev jag storasyster igen till jordens finaste lilla tjej. När jag började högstadiet fick jag flytta upp en klass och började plugga med dom som var ett år äldre. Jag var smart och duktig och det gick väldigt bra i skolan fram till att jag började umgås med ”fel personer”. Jag fick mycket problem och var stökig och rebellisk när jag väl kom in i tonåren. Trots detta mötte jag mitt livs kärlek redan första året på gymnasiet. Vi var båda två sådana där hemska tonåringar vid den tidpunkten. Sådana där som skolkade och rökte i rökrutan på rasterna. Vår historia är inte rosa fluff-fluff (ni kan läsa hela vår kärlekshistoria HÄR) och redan som 14åring började jag jobba på sidan av skolan för att vi skulle kunna skaffa egen lägenhet och likaså gjorde han. Efter cirka ett halvår fick vi napp och flyttade då in i en etta på cirka 20kvm. Då var jag 15 år och han var 17 år. Det var litet, men vi fick plats och vi var så stolta. Sakta men säkert hittade vi båda in på rätt spår och drog upp varandra. Vi började satsa på skolan igen och gemensamma mål och drömmar växte fram. Samma år adopterade vi en liten vovve som heter Dexter och bara några månader senare fick vi flytta in i en stor tvåa på 60kvm som vi renoverade och fixade till så att den var helt i vår smak (bara vitt och ljust trägolv såklart).  Strax innan min 17årsdag gick F ner på knä och friade till mig. Jag sa såklart ja och samma månad blev vi även ägare till en till liten svans-bebis som heter Zelda. Ett år senare (juli 2013) sattes en ring på mitt finger och vi var äkta makar. Då hade jag hunnit vara 18 år i två månader. 

För tre veckor sedan flyttade vi från Umeå till Göteborg. Det är här vi vill få barn och familj. Det är här vi vill bygga upp livet och göra drömmar till verklighet. Det är här vi är lyckliga. Efter en vecka fick vi båda jobb på The phone house (vi två blev valda av 300 sökande) och efter ytterligare en vecka fick vi skriva på ett förstahandskontrakt på en enorm lägenhet på 96kvm. Ni som säger att det är omöjligt att bara åka någonstans utan trygghet och lyckas -släng er i väggen. Ni som säger att det är omöjligt att få jobb snabbt – släng er i väggen och ni som tryckte ner oss och sa att det skulle ta oss 4-6 år att få förstahandskontrakt – släng er i väggen ni med. Ber om ursäkt för mitt ordval, men den skönaste känslan som finns är att motbevisa människor som inte tror på en. Vi har lyckats och vi är stolta. Jag uppmanar ER att leva er dröm – för det gör jag. Ingenting är omöjligt och med lite kärlek och skratt klarar man allt. Jag vill inspirera och bli inspirerad och jag är evigt tacksam för att ni kikar in här varje dag. Ni betyder allt. Kärlek.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish