Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tänkte kika in och önska er godnatt

Hej på er!

Enda sedan F kom hem så har vi pysslat i tvättstugan, ätit frukt och middag och bara myst. Han kom nyss hem från ett pass på gymmet och vi ska snart ner och hämta upp tvätten innan det är sovdags. Imorgon kommer min mamma och syster hit och jag har verkligen längtat ihjäl mig! Ska bli så himla himla himla kul! Dom stannar bara ett par dagar så ska verkligen ta vara på tiden vi får ihop. Nästa gång vi ses lär bli till jul (i december) och fy vad långt bort det känns! Börjar nästan gråta när jag tänker på det! Jag är nog mer mamma-kär än vad jag trodde, haha..

Ska tidsinställa massa roliga inlägg imorgon innan jag hämtar upp dom på tågstationen, så att ni har något att läsa nu i helgen. Kommer självklart skriva lite inlägg direkt också men kanske inte så långa och innehållsrika om man säger så. Tiden går så himla fort och nu är det bara en vecka kvar tills jag börjar jobba. Ska bli så kul och ska njuta ihjäl mig av min sista lediga tid. Hoppas ni haft en fin onsdags-kväll. Godnatt och kram!

Unnade mig tjugo minuter i solariet ikväll. Det behövdes!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish